ΔράσειςΧορηγίες

Συνεχίζοντας την υποστήριξη μας στον αθλητισμό της Καρπάθου και κατ’ επέκταση, της Δωδεκανήσου, χορηγήσαμε φέτος τη μετάδοση του δεύτερου συνεχόμενου και 76ου τελικού του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, μεταξύ των ιστορικών σωματείων του Ιάλυσου και της ΑΕΡ Αφάντου.

Όντας αρωγός της προσπάθειας της ψηφιακής αναβάθμισης του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και έχοντας σύμμαχο και συνεργάτη την εξαιρετική ομάδα της κορυφαίας ψηφιακής αθλητικής εφημερίδας, XXSports, εδώ και έξι χρόνια έχουνε αναλάβει την μετάδοση όλων των αναμετρήσεων του Ποσειδώνα Καρπάθου στην Ρόδο. Πέρυσι (2021), η συνεργασία μας αναβαθμίστηκε με την ένταξη της εταιρίας μας στους μεγάλους χορηγούς της μετάδοσης αυτου του πολύ σπουδαίου γεγονότος, την αποκορύφωση ενός πολύ ιστορικού αθλητικού θεσμού της Δωδεκανήσου. Με τον τρόπο αυτό προσφέρουμε στη διατήρηση και εξέλιξη την ψηφιακών μεταδόσεων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Δωδεκάνησο και παράλληλα, ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που έχουμε δεχθεί όλα αυτά τα χρόνια από το Δωδεκανησιακό και όχι μόνο κοινό.

Ανανεώνουμε την στήριξη μας τόσο στον ιστορικό αυτό θεσμό, όσο και στους αγαπητούς μας συνεργάτες, την ομάδα της XXSports, που παρήγαγαν την μετάδοσης της ιστορικής αυτής αναμέτρησης για μια ακόμη χρονιά, δίνωντας το δικαίωμα σε όλους μας να παρακολουθήσουμε το υπερθέαμα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου μεταξύ δύο σπουδαίων ομάδων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Παρακολουθήστε παρακάτω τα highlights του συναρπαστικού τελικού που βρήκε την ομάδα του Ιάλυσου νικήτρια στα πέναλτι.