Κατασκευή ιστότοπου αθλητικού σωματείου του υψηλότερου επιπέδου

null

Ο Ποσειδών Καρπάθου είναι ο αθλητικός σύλλογος που εκπροσωπεί τη Κάρπαθο στα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, με μακρόχρονη ιστορία και αθλητικές ακαδημίες ποδοσφαίρου και στίβου.

Η Expert Web Media είναι φανατικός υποστηρικής του Καρπαθιακού συλλόγου και τα τελευταία χρόνια είμαστε ο επίσημος χορηγός επικοινωνίας του.

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας και της στήριξης μας με τον Ποσειδώνα, προχωρήσαμε στην επανακατασκευή του ιστότοπου το 2019, ώστε να βελτιώσουμε την διαδικτυακή ύπαρξη του και να ανεβάσουμε το συνολικό επίπεδο του επικοινωνιακού τομέα του συλλόγου, προσφέροντας αρκετές νέες πρωτοπορειακές υπηρεσίες για αθλητικό σύλλογο ερασιτεχνικού επιπέδου.

Πελάτης: Ποσειδών Καρπαθου

Κατηγορία:
Website Design & Development

Παράδoση: Ιούνιος 2019

Status: Ενεργό

null

Το ζητούμενο

Η δημιουργία μιας δυνατής ψηφιακής βάσης, η οποία θα εξυπηρετήσει την ειδικά σχεδιασμένη ψηφιακή στρατηγική του συλλόγου, με σκοπό να αναβαθμίσει την εμβέλεια του συλλόγου και του κοινού του και ταυτοχρόνως να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του, προσφέροντας όλα όσα προσφέρει ένα μοντέρνος αθλητικός σύλλογος του υψηλότερου επιπέδου. Συγκεκριμένα, επιδιώξαμε τουλάχιστον τις εξής πρωτοποριακές ενέργειες σε επίπεδο ερασιτεχνικού αθλητισμού:

  • Την δημιουργία ψηφιακής δεξαμενής στατιστικής ανάλυσης και δεδομένων και οργάνωση σε συλλογικό, ομαδικό και ατομικό επίπεδο
  • Την δημιουργία ψηφιακής τρέχουσας και αναδρομικής δεξαμενής οπτικοακουστικού υλικού και οργάνωση για γρήγορη εύρεση ανά ημερομηνία ή θέμα
  • Την εφαρμογή συστήματος διαδικτυακών πωλήσεων προϊόντων του συλλόγου,
  • Την εμπέδωση υπηρεσίας ζωντανών και μαγνητοσκοπημένων διαδικτυακών μεταδόσεων των αναμετρήσεων της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου,
  • Την δημιουργία συστήματος εύκολης εύρεσης και τροποποίησης του περιεχομένου από τους ανθρώπους του συλλόγου
null

Η προσέγγιση

Η αγάπη μας για το σύλλογο μας ώθησε στο να θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο πρωτοποριακό για Ελληνικά δεδομένα ακόμα και σε επίπεδο επαγγελματικών συλλόγων της Superleague. Με αυτό τον τρόπο θεωρήσαμε ότι μπορούσαμε να βοηθήσουμε τον Ποσειδώνα Καρπάθου να πρωτοπορήσει σε ερασιτεχνικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο, βασίζοντας τον νέο ιστότοπο στα πρότυπα των μεγαλύτερων αθλητικών συλλόγων του κόσμου.

Ο επανασχεδιασμός του ιστότοπου βασίστηκε στις αρχές ευχρηστίας, της φιλικότητας προς όλα μεγέθη οθόνης με έμφαση στις διαστάσεις κινητών συσκευών. Βασιστήκαμε στην έρευνα, ανάλυση και υιοθέτηση αρκετών υπηρεσιών που προσφέρουν οι ιστότοποι των Ρεάλ Μαδρίτης, Manchester United, RB Leipzig, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Γνωρίζαμε ότι το έργο που αναλάβαμε θα είναι δύσκολο και χρονοβόρο, αλλά η προσέγγιση του δεν θα μπορούσε να ήταν για μας κάτι άλλο εκτός από την οπτική ενός φανατικού οπαδού. Το σύνολο της εργασίας και η προσφορά μας προς το αγαπητό σωματείο δεν είναι τίποτα λιγότερο η περισσότερο από μια κατάθεση ψυχής. Μια κατάθεση ψυχής για την Κάρπαθο και οτιδήποτε ή οπουδήποτε την εκπροσωπεί.

null

Το αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα είναι ένας ιστότοπος αντάξιος να εκπροσωπεί σύλλογο πολύ υψηλότερου επιπέδου από τον Ποσειδώνα. Ένας γρήγορος ιστότοπος, με μεγάλη ευκολία στη πλοήγηση και στη χρήση, ειδικά σχεδιασμένο για κινητές συσκευές.

Σύστημα τρέχουσας και ιστορικής στατιστικής ανάλυσης

Εμπεδωμένο σύστημα καταγραφής, διαχείρισης και ανάλυσης στατιστικών δεδομένων από όλες της αναμετρήσεις όλων των ομάδων του συλλόγου με αποτέλεσμα τη δημιουργία τράπεζας ιστορικών αγωνιστικών δεδομέων του σε συλλογικό, όσο και ατομικό επίπεδο.

Σύστημα διαχείρησης ιστορικού οπτικοακουστικoύ υλικού

Σύστημα ευρετηρίασης και κεντρικής διαχείρισης ιστορικού οπτικοακουστικού υλικού από αναμετρήσεις των ομάδων του συλλόγου μας με εύκολη και γρήγορη εύρεση ανά ημερομηνία ή θέμα. Αυτοματοποιημένη oργάνωση υλικού σε συλλογικό, ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Web design βασιζόμενο στις αρχές ευχρηστίας

Web Design σχεδιασμένο για κινητές συσκευές και προσαρμοζόμενο σε παντώς τύπου μέσο και διάσταση οθόνης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πανέμορφο, κομψό και πραγματικά κορυφαίο web design, ένας γρήγορος ιστότοπος με ευκολία πλοήγησης βασιζόμενος στις αρχές ευχρηστίας του χρήστη.

Σύστημα διαχείρισης του ιστότοπου

Σύστημα διαχείρησης περιεχομένου και παρακολούθησης ζωντανής και ιστορικής στατιστικής ανάλυσης της επισκεψιμότητας και αποδοτικότητας του ιστότοπου. Εύκολη δημιουργία, εύρεση και τροποποίηση περιεχομένου με αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη.

Εμπέδωση υπηρεσίας XXSports Livestream

Εμπέδωση υπηρεσίας ζωντανών διαδικτυακών μεταδόσεων των αναμετρήσεων της ανδρικής ομάδας του Ποσειδώνα, σε συνεργασία με την XXSports.org

Σύστημα ηλεκτρονικού καταστήματος

Εμπέδωση συστήματος ηλεκτρονικού καταστήματος προσαρμοσμένο στον προτιμότερο τρόπο λειτουργίας του πελάτη. με υποστήριξη για παραγγελίες προϊόντων του συλλόγου σε όλο το κόσμο σε συνεργασία με την πάντα αξιόπιστη, Play Sports.

Μεγιστοποίηση της αξίας διαφημιστικών χορηγιών

Μεγιστοποίηση αξίας διαφημιστικής χορηγίας μέσω της προώθησης των χορηγών του συλλόγου στον νέο ιστότοπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φιλοξενία και τεχνική υποστήριξη

Η φιλοξενία παροχής 99.9% uptime guarantee με τη δυνατότητα υποστήριξης πάνω από 100000 μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα, αλλά και η τεχνική υποστήριξη του νέου ιστότοπου του Ποσειδώνα Κάρπαθου είναι μια ευγενική χορηγία της εταιρίας μας προς το Καρπαθιακό σωματείο.

Αναβάθμιση τεχνολογικών παροχών

Βελτιστοποίηση φιλικότητας προς την Google και ευρεσιμότητας από μηχανές αναζήτησης, καθώς και βελτίωση της τεχνικής επικοινωνίας με πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης του Facebook, Instagram και YouTube.
null

Αντιδράσεις, Σχόλια και Reviews

«Ιστόσελίδα που αντιστοιχεί σε ομάδες του υψηλότερου επιπέδου»

Για άλλη μια χρονιά με την βοήθεια της Expert Web Media, όλοι οι Καρπάθιοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθούν δωρεάν τους εκτός έδρας αγώνες μας και να ενημερώνονται από τα social media και την ιστοσελίδα μας (www.askposeidon.gr), με τρόπο και οργάνωση που αντιστοιχεί σε ομάδες του υψηλότερου επιπέδου.

  • Κοσμάς Γιαλλουράκης, Πρόεδρος Α.Σ. Καρπάθου ΠΟΣΕΙΔΩΝ, XXSports 15/3/2022

«Εκτός από χορηγός και φίλος είναι και δραστήριο μέλος, έχοντας κατασκευάσει το site του συλλόγου, το οποίο είναι επιπέδου μεγάλων ομάδων.»

Τον επί σειρά ετών φίλο καί χορηγό του Ποσειδώνα Γιώργο Ηλία Χατζηγεωργίου, τίμησε η διοίκηση του συλλόγου μας. Εκτός από χορηγός και φίλος είναι και δραστήριο μέλος, έχοντας κατασκευάσει το site του Συλλόγου, το οποίο είναι επιπέδου μεγάλων ομάδων. Μέσα από την αγάπη του πατέρα του Ηλία Χατζηγεωργίου για τον Ποσειδώνα, γαλουχήθηκε και ο Γιώργος, τιμώντας τον έτσι με τον τρόπο που θα ήθελε κι εκείνος. Η ανιδιοτελής προσφορά και η αγάπη για τον Ποσειδώνα Καρπάθου, είναι πράγματα ανεκτίμητα και όλη η οικογένεια του Συλλόγου τον ευχαριστεί για όσα έχει προσφέρει, συνεχίζει και θα συνεχίζει να προσφέρει. Ευχαριστούμε Γιώργο!

«Στολίδι της ΚΑΡΠΑΘΟΥ η ιστοσελίδα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ»

Η επίσκεψη στην ιστοσελίδα του ιστορικού αθλητικού Σωματείου της Καρπάθου είναι μια έκπληξη κι αυτό γιατί είναι καλοσχεδιασμένη, ιδιαίτερα ενημερωμένη κι έχει όλα εκείνα που χρειάζεται ένας διαδικτιακός τόπος για να προσελκύσει κάθε επισκέπτη. Για τους φίλους του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, όπως και για όλους τους Καρπάθιους, αξίζει να την έχουμε ανάμεσα σε εκείνες που διαλέγουμε να επισκεφθούμε!