Επικοινωνιακό marketing συλλόγου του υψηλότερου επιπέδου για τον Ποσειδώνα Καράθου το 2021-22

null

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η Expert Web Media ήταν ο χορηγός επικοινωνίας του Ποσειδώνα Καρπάθου. Μελετήσαμε τον τρόπο επικοινωνίας των κορυφαίων αθλητικών σωματείων του κόσμου και πάνω σε αυτή την έρευνα στηρίξαμε την ψηφιακή επικοινωνία του Ποσειδώνα μέσω του ιστότοπου και τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου.

Μέσω του ψηφιακού περιεχομένου που δημιουργήσαμε διατηρήσαμε το εταιρική ταυτότητα του συλλόγου και ανεβάσαμε το κύρος του σωματείου στην αντίληψη του ευρύτερου κοινού.

Στην επετειακή σεζόν των 40 χρόνων συμμετοχής στα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου και για 5η συνεχόμενη χρονιά, ο Ποσειδώνας Καρπάθου ξεχώρισε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Πελάτης:
Ποσειδώνας Καρπάθου

Κατηγορία:
Επικοινωνιακό Graphic Design

Εκστρατεία:
Σεμπτέβριος 2021 – Απρίλιος 2022

null

Το ζητούμενο

H δημιουργία μιας πανάξιας ψηφιακής ύπαρξης για την επιχείρηση με σκοπό να εξυπηρετήσει την εκτέλεση της ψηφιακής στρατηγικής της και όλους τους στόχους τους οποίους υπαγορεύει, την εδραίωσης της εταιρικής ταυτότητας στην αντίληψη του ευρύτερου κοινού που εξυπηρετεί, και την αναβάθμιση του τρόπου επικοινωνίας της επιχείρισης με αυτό. Μας ζητήθηκε επίσης η δημιουργία ψηφιακών υποδομών υποστήριξης τηλεκπαίδευσης για την εγγύηση της επιχειρηματικής λειτουργίας εν μέσω της πανδημίας του Covid-19.

null

Η προσέγγιση

Προσεγγίσαμε τον σχεδιασμό του ιστότοπου έχοντας πρώτα εξασφαλίσει τα αποτελέσματα έρευνας τόσο του τοπικού market, όσο και των κορυφαίων επιχειρήσεων του είδους του Fit + beat στην Ελλάδα. Στόχος μας η διατήρηση της εξαιρετικής εταιρικής ταυτότητας που η επιχείρηση είχε είδη στα χέρια της και η αρμονική εμπέδωση αυτής στον νέο ψηφιακό σπίτι του Fit and beat. Αποφασίσαμε τη δημιουργία ενός ιστότοπου, κορυφαίου του είδους του στο τοπικό market και ανάλογο των μεγαλύτερων παρόμοιων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

null

To αποτέλεσμα

φδσασφδ δφασφδσ φδσασαφδ

Επικοινωνιακό Graphic Design

Graphic Design για αφίσες, infographics, ψηφιακές ανακοινώσεις και άλλα ως μέρος της χορηγίας της επικοινωνίας του συλλόγου.

Content Marketing

Ipsum amet erat volutpat. Nunc ut – for dictum purus lorem vel ante ac purus sollicitudin dictum id sed semper felis quis vehicula sagittis ipsum nulla.

Live Streaming

Ζωντανές διαδικτυακές μεταδώσεις όλων των εκτός έδρας αναμετρήσεων του Ποσειδώνα Καρπάθου σε συνεργασία με την XXSports.org

Social Media Management

Διαχείριση των πλατφόρμων κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου με δημιουργία ενημερωτικού περιεχομένου και περιεχομένου ενασχόλησης του κοινού.
poseidon-new-signing-2021-margaritis
1-12-2021-poseidon-vs-doksa-psinthou-match-info-graphic
livestream-afisa-gas-ialysos-vs-poseidon-karpathou-30-3-2022
mantinaos-100-games-social-media-graphic
poseidon-fc-600-instagram-followers-thank-you-social-media-graphic
kleovoulos-lindou-vs-poseidon-karpathou-2021-22-eyxaristhrio-apostolis

Ανδιδράσεις, Σχόλια & Reviews

«Επικοινωνία που αντιστοιχεί σε ομάδες του υψηλότερου επιπέδου»

Για άλλη μια χρονιά με την βοήθεια της Expert Web Media, όλοι οι Καρπάθιοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθούν δωρεάν τους εκτός έδρας αγώνες μας και να ενημερώνονται από τα social media και την ιστοσελίδα μας (www.askposeidon.gr), με τρόπο και οργάνωση που αντιστοιχεί σε ομάδες του υψηλότερου επιπέδου.