Δημιουργία της βάσης μιας αποτελεσματικής ψηφιακής στρατηγικής για το Fit + beat by Evi

null

To Fit + Beat είναι κορυφαίο Fitness & Dance Studio της διακεκριμένης γυμνάστριας Εύης Θεοδωροπούλου στα Πηγάδια Καρπάθου. H Εύη Θεοδωροπούλου είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και κάτοχος του UEFA License C. Εκτός από την επιχείρηση της, η κα Θεοδωροπούλου έχει προπονήσει την ποδοσφαιρική ακαδημία του Ποσειδώνα Καρπάθου επι σειρά ετών, ενώ είναι και η διοργανώτρια του καθιερωμένου πλέον, Poseidonio Summer Camp.

Πελάτης: Fit + Beat by Evi

Κατηγορία:
Web Design & Development

Παράδοση: Δεκέμβριος 2020

Status:Ενεργό

null

Το ζητούμενο

H δημιουργία μιας πανάξιας ψηφιακής ύπαρξης για την επιχείρηση με σκοπό να εξυπηρετήσει την εκτέλεση της ψηφιακής στρατηγικής της και όλους τους στόχους τους οποίους υπαγορεύει, την εδραίωση της εταιρικής ταυτότητας στην αντίληψη του ευρύτερου κοινού που εξυπηρετεί, και την αναβάθμιση του τρόπου επικοινωνίας της επιχείρισης με αυτό. Μας ζητήθηκε επίσης η δημιουργία ψηφιακών υποδομών υποστήριξης τηλεκπαίδευσης για την εγγύηση της επιχειρηματικής λειτουργίας εν μέσω της πανδημίας του Covid-19.

null

Η προσέγγιση

Προσεγγίσαμε τον σχεδιασμό του ιστότοπου έχοντας πρώτα εξασφαλίσει τα αποτελέσματα έρευνας τόσο του τοπικού market, όσο και των κορυφαίων επιχειρήσεων του είδους του Fit + beat στην Ελλάδα. Στόχος μας η διατήρηση της εξαιρετικής εταιρικής ταυτότητας που η επιχείρηση είχε είδη στα χέρια της και η αρμονική εμπέδωση αυτής στον νέο ψηφιακό σπίτι του Fit and beat. Αποφασίσαμε τη δημιουργία ενός ιστότοπου, κορυφαίου του είδους του στο τοπικό market και ανάλογο των μεγαλύτερων παρόμοιων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

null

Το αποτέλεσμα

Ζητούμενο η δημιουργία μιας πανάξιας ψηφιακής ύπαρξης για την επιχείρηση με σκοπό να εξυπηρετήσει την εκτέλεση της ψηφιακής στρατηγικής της και όλους τους στόχους τους οποίους υπαγορεύει, την εδραίωσης της της εταιρικής ταυτότητας στην αντίλυψη του ευρύτερου κοινού που εξυπηρετεί, και την αναβάθμιση του τρόπου επικοινωνίας του με αυτό.

Web design βασιζόμενο στις αρχές ευχρηστίας

Web Design σχεδιασμένο για κινητές συσκευές και προσαρμοζόμενο σε παντώς τύπου μέσο και διάσταση οθόνης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πανέμορφο, κομψό και πραγματικά κορυφαίο web design, ένας γρήγορος ιστότοπος με ευκολία πλοήγησης βασιζόμενος στις αρχές ευχρηστίας του χρήστη.

Σύστημα διαχείρησης περιεχομένου

Σύστημα διαχείρησης περιεχομένου και παρακολούθησης ζωντανής και ιστορικής στατιστικής ανάλυσης επισκεψιμότητας και αποδοτικότητας του ιστότοπου. Εύκολη δημιουργία, εύρεση και τροποποίηση περιεχομένου με αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη.

Εξειδικευμένη Λειτουργικότητα

Λειτουργικότητα που προσφέρουν όλα τα μεγάλα fitness studios, με πληροφορίες για όλα τα προϊόντα που προσφέρει η επιχείρηση, ημερολόγιο εκτέλεσης προγραμμάτων με τη δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης αυτών και εύκολης υπενθύμισης πληροφοριών στους χρήστες, καθώς και blog για αρθρογραφία σχετικά με fitness και διατροφή μεταξύ άλλων θεμάτων ενδιαφέροντος του κοινού απήχησης.

Ενσωμάτωση Social Media

Ενσωμάτωση των πλατφόρμων κοινωνικής δικτύωσης της επιχείρησης στο νέο ιστότοπο με αρμονικό «cross-platform» συγχρονισμό δεδομένων, προσφέροντας τη δυνατότητα αυτοματοποιημένων κοινοποιήσεων στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης της επιχείρησης.