Από τα αζήτητα στα περιζήτητα το Explore Karpathos Rent A Car

null

To Explore Karpathos είναι μια επιτυχημένη επιχείρηση ενικοιαζόμενων αυτοκινήτων στα Πηγάδια Καρπάθου. Επικοινώνησε μαζί μας ζητώντας να βρει έναν αξιόπιστο συνεργάτη που θα την βοηθήσει να εκμεταλλευτεί τη νέα τάξη πραγμάτων όσων αφορά το πως να ελκύσει περισσότερους πελάτες χρησιμοποιώντας τη δύναμη του διαδικτύου. Έχοντας είδη ιστότοπο επί σειρά ετών, ο πελάτης δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την αποδοτικότητα του προηγούμενου ιστότοπου. Έκπληκτοι ανακαλύψαμε πως πότε κατά τη διάρκεια της ύπαρξης του δεν κατάφερε να φέρει έστω και έναν υποψήφιο πελάτη σε επαφή με την επιχείρηση! Η επιθυμία του πελάτη ήταν να αποκτήσει επιτέλους έναν λειτουργικό και πάνω απ’ όλα αποδοτικό ιστότοπο, ικανό να γίνει η κύρια πηγή πελατείας για την επιχείρηση.

Πελάτης: Explore Karpathos Rent A Car

Κατηγορία: Web Design & Development

Παράδοση: Μάϊος 2022

Status: Ενεργό

null

Το ζητούμενο

Όπως προαναφέρθηκε στην εισαγωγή, το ζητούμενο ήταν η δημιουργία μιας λειτουργικής και αποδοτικής ψηφιακής ύπαρξης για την επιχείρηση με εμπεδωμένο σύστημα διαδικτυακών κρατήσεων, βάση τον προτιμότερο τρόπο λειτουργίας του πελάτη. Μεγάλος του καημός ήταν η φιλικότητα του νέου ιστότοπου προς τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης (Google, Bing), καθώς και η μεγάλη επιθυμία καθιέρωσης της επιχείρησης στα κορυφαία αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης για το στοχευμένο της κοινό.

null

Η προσέγγιση

Προσεγγίσαμε τον σχεδιασμό του ιστότοπου έχοντας πρώτα σχεδιάσει μια ψηφιακή στρατηγική, ικανή για πραγματοποιήσει όλα τα ζητούμενα του πελάτη. Στόχος μας η διατήρηση της εξαιρετικής εταιρικής ταυτότητας που η επιχείρηση είχε είδη στα χέρια της και η αρμονική εμπέδωση αυτής στον νέο ψηφιακό σπίτι του Explore Karpathos. Αποφασίσαμε τη δημιουργία ενός ιστότοπου, κορυφαίου του είδους του στη τοπική αγορά, και ειδικά σχεδιασμένου ώστε να επιτρέψει την καταχώρηση της επιχείρησης στις μηχανές αναζήτησης της Google και Bing.

null

Το αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία μίας – κορυφαίας για την τοπική αγορά – ψηφιακής ύπαρξης χαρακτηριζόμενη από την απλότητα και ευχρηστία της. Τα θεμέλια για την μέγιστη ευρεσιμότητα στις μηχανές αναζήτησης εγκαταστάθηκαν και οι πρώτες διαδικτυακές κρατήσεις αυτοκινήτων είναι ήδη γεγονός.

Web design βασιζόμενο στις αρχές ευχρηστίας

Web Design σχεδιασμένο για κινητές συσκευές και προσαρμοζόμενο σε πάντως τύπου μέσο και διάσταση οθόνης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πανέμορφο, κομψό και πραγματικά κορυφαίο web design, ένας γρήγορος ιστότοπος με ευκολία πλοήγησης βασιζόμενος στις αρχές ευχρηστίας του χρήστη.

Σύστημα διαχείρησης περιεχομένου

Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου και παρακολούθησης ζωντανής και ιστορικής στατιστικής ανάλυσης επισκεψιμότητας και αποδοτικότητας του ιστότοπου. Εύκολη δημιουργία, εύρεση και τροποποίηση περιεχομένου με αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη.

Έξυπνο σύστημα διαδικτυακών κρατήσεων

Δημιουργία συστήματος διαδικτυακών κρατήσεων αυτοκινήτων, κατασκευασμένο βάση στον προτιμότερο τρόπο λειτουργίας του πελάτη, με ιδιαίτερη προσοχή στην ευχρηστία ολόκληρης της διαδικασίας με εμπεδωμένο σύστημα κατανόησης και αυτοματοποιημένης διευκόλυνσης του χρήστη και υποψήφιου πελάτη.

Ενσωμάτωση με Social Media

Ενσωμάτωση των πλατφόρμων κοινωνικής δικτύωσης της επιχείρησης στο νέο ιστότοπο με αρμονικό «cross-platform» συγχρονισμό δεδομένων.

Search Engine Optimization

Βελτιστοποιημένος κώδικας (Search Engine Optimization) για την μέγιστη ευρεσιμότητα της επιχείρησης, τον προϊόντων και υπηρεσιών της, βάση στοχευμένων λέξεων-κλειδιών, στις μηχανές αναζήτησης των Google και Bing.

Αποκλειστικό Σύστημα Webmail

Υποστήριξη επικοινωνίας και αποκλειστικό σύστημα webmail για όλους τους επαγγελματικούς λογαριασμούς ηλεκτρονικής επικοινωνίας της επιχείρησης.

Φιλοξενία και Τεχνική Υποστήριξη

Φιλοξενία και τεχνική υποστήριξη παγκόσμιων προδιαγραφών με την εγγύηση της Expert Web Media και των τεχνικών συνεργατών μας, προσφέροντας 99.9% uptime και κλιμακωμένες υπηρεσίες.