Ιστότοπος αντάξιος της θρυλικής ιστορίας του εστιατορίου Acropolis στα Πηγάδια Καρπάθου

To Acropolis είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τουριστικές επιχειρήσεις της Καρπάθου τα τελευταία 30 χρόνια. Η τοποθεσία του, το προσωπικό και η ποιότητα τόσο του φαγητού, όσο και της πληθώρας των κρασιών που προσφέρει δημιούργησαν μία επιχείρηση – σημείο αναφοράς – για τους επισκέπτες του νησιού.

Το 2022 ήταν η ώρα της ανανέωσης του ιστότοπου που αρχικά δημιουργήσαμε για την επιχείρηση το 2016. Έξι χρόνια αργότερα, το φρεσκάρισμα και η υιοθέτηση πολύ πιο εξελιγμένων τεχνολογιών αλλά και μεθόδων ψηφιακού marketing ήταν απαραίτητα για μια επιχείρηση που επιθυμεί να διατηρηθεί ψηλά στην αντίληψη τόσο της τοπικής αγοράς, όσο και της τουριστικής.

Πελάτης:
Acropolis Steak, Grill & Wine Bar

Κατηγορία: Web Design & Development

Παράδοση: Μάϊος 2022

Status: Ενεργό

null

Το ζητούμενο

H δημιουργία μιας πανάξιας ψηφιακής ύπαρξης για την επιχείρηση με σκοπό να εξυπηρετήσει την εκτέλεση της ψηφιακής στρατηγικής της και όλους τους στόχους τους οποίους αυτή υπαγορεύει. Επιπλέον ζητούμενο, η εδραίωση της εταιρικής ταυτότητας στην αντίληψη του ευρύτερου κοινού που εξυπηρετεί. Στόχος μας η δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας, κορυφαία στον κλάδου της από άποψη αισθητικής, ευχρηστίας, ευρεσιμότητας στις μηχανές αναζήτησης, και αυτοματοποιημένης επικοινωνίας με τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης του Acropolis.

null

Η προσέγγιση

Βασιζόμενοι πάνω στα στάνταρ του πρώτου ιστότοπο που δημιουργήσαμε για το εστιατόριο Acropolis το 2016, τα οποία ήδη είχαν εδραιώσει το Acropolis ως μία από της καλύτερες επιλογές για φαγητό και ψυχαγωγία στο νησί, προσεγγίσαμε τον σχεδιασμό του νέου ιστότοπου έχοντας πρώτα εξασφαλίσει τα αποτελέσματα έρευνας τόσο του της τοπικής αγοράς σε σχέση με το 2016, όσο και των κορυφαίων και ιστορικότερων εστιατορίων στην Ελλάδα. Αποφασίσαμε στην δημιουργία ενός ιστότοπου – σημείο αναφοράς για τον ψηφιακό κατεστημένο της Καρπάθου – το οποίο μαζί με την ενσωμάτωση της υπάρχον εταιρικής ταυτότητας, θα αποτελέσουν ένα προϊόν κατάλληλο για αναλάβει το ρόλο της νέας ψηφιακής ύπαρξης της επιχείρησης.

null

Το αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά ένα έργο τέχνης παγκοσμίου επιπέδου που συναγωνίζεται τα τους κορυφαίους ιστότοπους εστιατορίων. Το Acropolis είναι γνωστό ως το «Σπίτι των Θεών» (“Home of the Gods”) και ο ιστότοπος του δεν θα μπορούσε να ήταν τίποτα λιγότερο από αυτό.

Web design βασιζόμενο στις αρχές ευχρηστίας

Web Design σχεδιασμένο για κινητές συσκευές και προσαρμοζόμενο σε παντώς τύπου μέσο και διάσταση οθόνης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πανέμορφο, κομψό και πραγματικά κορυφαίο web design, ένας γρήγορος ιστότοπος με ευκολία πλοήγησης βασιζόμενος στις αρχές ευχρηστίας του χρήστη.

Σύστημα διαχείρησης περιεχομένου του ιστότοπου

Σύστημα διαχείρησης περιεχομένου και παρακολούθησης ζωντανής και ιστορικής στατιστικής ανάλυσης επισκεψιμότητας και αποδοτικότητας του ιστότοπου. Εύκολη δημιουργία, εύρεση και τροποποίηση περιεχομένου με αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη.

Σύστημα διαδικτυακών κρατήσεων

Σύστημα διαδικτυακών κρατήσεων τραπεζιών, προσαρμοσμένο στον προτιμότερο τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης. Οι πελάτες του Acropolis μπορούν εύκολα και γρήγορα να κάνουν τη κράτηση τους μέσω του νέου ιστότοπου της επιχείρησης. Μια κομψή και γρήγορη διαδικασία τόσο για τον χρήστη, όσο και για τον διαχειριστή της επιχείρησης.

Ενσωμάτωση Social Media

Ενσωμάτωση των πλατφόρμων κοινωνικής δικτύωσης της επιχείρησης στο νέο ιστότοπο με αρμονικό «cross-platform» συγχρονισμό δεδομένων, προσφέροντας τη δυνατότητα αυτοματοποιημένων κοινοποιήσεων στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης της επιχείρησης.

Search Engine Optimization

Βελτιστοποιημένος κώδικας (Search Engine Optimization) για την μέγιστη δυνατή ευρεσιμότητα του ιστότοπου στις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing), βάση στοχευμένων λέξεων-κλειδιών που υπαγορεύει η ψηφιακή στρατηγική του Acropolis.

High Class User Interface

User Interface και User Experience ειδικά σχεδιασμένα για εστιατόρια υψηλού επιπέδου, προσφέροντας την εντύπωση στον χρήστη ότι εισέρχεται σε ένα χώρο μεγάλης σημασίας, αξίας και κομψότητας πολύ πριν νιώσουν την αναμφισβήτητη εμπειρία που προσφέρει το Acropolis από πρώτο χέρι.

Φιλοξενία και Τεχνική Υποστήριξη

Φιλοξενία και τεχνική υποστήριξη παγκόσμιων προδιαγραφών με την εγγύηση της Expert Web Media και των τεχνικών συνεργατών μας, προσφέροντας 99.9% uptime και κλιμακωμένες υπηρεσίες.